FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Błąd lokalizacji, brak wyjścia

<<

Potek92

Newbie
Newbie

Posty: 4

Dołączył(a): 17 paź 2016, o 22:15

Płeć: Mężczyzna

Post 20 paź 2016, o 13:23

Błąd lokalizacji, brak wyjścia

Cześć, grałem na poziomie piekło w genesis modzie, kiedy z aktu 3 wszedłem przez klape po to żeby wyjście odnaleś na zewnątrz. dotarłem do lokalizacji Podziemne tunele poziom 1 i tam wyskoczyło mi jakieś 3 błędy, jeden po drugim znalazłem przejscie ale nie można było go użyć nie wyjświetla nawet nazwe lokalizacji na którą prowadzi ani nic nei daje klikanie... co mam zrobić?

[Edit] Po każdym błędzie klikam enter podczas gry, kiedy słyszałem takowy sygnał od windows o problemie, by kontunuować gre.

[Edit]Sposób resetowania mapy nic nie dał... zmieniając poziomy trudność.
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 20 paź 2016, o 13:46

Re: Błąd lokalizacji, brak wyjścia

Znajdź w folderze z grą plik D2161020.txt. Tam powinny się zapisywać błędy. Możesz mi przesłać plik z błędami to zerknę o co chodzi.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

<<

Potek92

Newbie
Newbie

Posty: 4

Dołączył(a): 17 paź 2016, o 22:15

Płeć: Mężczyzna

Post 20 paź 2016, o 14:05

Re: Błąd lokalizacji, brak wyjścia

<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 20 paź 2016, o 14:26

Re: Błąd lokalizacji, brak wyjścia

No więc tak. Jeśli chodzi o tą mapę to mogę się jedynie domyślać że to jest taka spora mapa na którą rzadko ludzie biegają. Sprawdzę jeszcze jak to się tam prezentuje na piekle i jak coś znajdę to poprawię w patchu. Inną mapą mogłoby być Ransim no ale tam raczej problemu nie powinno być.

Reset map raczej zawsze pomaga. W twoim pliku log zobaczyłem błędy których nigdy wcześniej nie widziałem Ci powiem. Musisz się z nimi liczyć jeżeli masz zamiar grać z jakimś wspomaganiem.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

<<

elfiasty

Forumowicz
Forumowicz

Posty: 52

Dołączył(a): 13 sie 2016, o 14:08

Płeć: Mężczyzna

Post 20 paź 2016, o 15:28

Re: Błąd lokalizacji, brak wyjścia

ja na tej mapie byłem na piekle u mnie dzialało bez zarzutu, na normalu nie pozwoliło mi tam wejść ale po resecie gry zaskoczyło. w akcie 1 w kilku lokacjach mialem podobne problemy ale większość na normalu gdy zastanawiałem sie gdziem am dalej iść.
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 28 paź 2016, o 18:46

Re: Błąd lokalizacji, brak wyjścia

Słowo "wspomaganiem" to tutaj słowo klucz. Nie mogę pomóc komuś kto ingeruje w grę w jakikolwiek sposób, jego ingerencja powoduje masę jakichś nieznanych mi błędów.

Reset map jak pisałem zwykle pomaga.



Sprawdziłem w końcu to dzięki przesłanej postaci. Chodzi o przejście mapami z gnolami i wyjście do dżungli. To przejście ma jakiegoś babola na helu. Dziwi mnie to bo wprowadzałem tam zmiany aby na każdym poziomie trudności wychodziło się w innym miejscu i czuje się jakbym miał jakieś stare pliki bo pamiętam jak wprowadzałem te zmiany. Tu też dziwi mnie to jak osoby które przeszły piekło mogły je przejść skoro się nie da. Ci co przeszli ten moment to albo się teleportowali albo nie działa im jeden plugin w modzie.

W każdym razie zostanie to naprawione w patchu.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic


Powrót do Pomoc!

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość