FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Siemanko

<<

evilday667

Początkujący
Początkujący

Posty: 13

Dołączył(a): 11 paź 2016, o 16:43

Płeć: Mężczyzna

Post 11 paź 2016, o 16:44

Siemanko

Mam pytanko jak budowac :) Kurtyzane :D ? zeby byla efektywna i efektowna xD
czy ona nie posiada atakow obszarowych ...
<<

elfiasty

Forumowicz
Forumowicz

Posty: 52

Dołączył(a): 13 sie 2016, o 14:08

Płeć: Mężczyzna

Post 12 paź 2016, o 15:56

Re: Siemanko

hej

eksperymentuj, masz opcje resetu umiejętności więc postać możesz wielokrotnie przebudowywać(ja najczęściej przebudowy robiłem gdy znajdowalem nową broń(nie trafiło mi się jeszcze znaleźć fajną broń tej samej klasy co aktualnie używana - a co za tym idzie chciałem mieć inne mistrzostwo na max.

kurtyzana ma conajmniej z 4-5 możliwości budowy. atak obszarowy masz - trująca nowa choć kurtyzana jako taka to raczej wojownik. jak chcesz typowe ataki obszarowe bierz kapłana lub szamankę - magowie mają całą masę ataków obszarowych, niektóre nawet walą w stwory ktorych nie widzisz.

ja moja kurtyzana na samym początku używałem zatrutych ostrzy i zwyklego "uderzenia" pod którąś przemianą. szło opornie ale jakoś dało radę.
<<

evilday667

Początkujący
Początkujący

Posty: 13

Dołączył(a): 11 paź 2016, o 16:43

Płeć: Mężczyzna

Post 15 paź 2016, o 16:51

Re: Siemanko

apropo resetu jak i gdzie to sie robi :) i czy to ma jakis limit

aktualnie cisne tropicielka i jest dosc zacnie :) rozpoczynam 2gi akt
apropo mam pytanie czy najemnika nieda sie wkrzesic ?:D
<<

elfiasty

Forumowicz
Forumowicz

Posty: 52

Dołączył(a): 13 sie 2016, o 14:08

Płeć: Mężczyzna

Post 15 paź 2016, o 17:14

Re: Siemanko

1. wyłącz grę wejdź w tryb łatwy i w grze w oknie z skilami masz ukryty przycisk po prawej. poszukaj a znajdziesz. zresetuj i wracaj na standard albo trudny ;)
2. nie, nie da się wskrzesić.
<<

evilday667

Początkujący
Początkujący

Posty: 13

Dołączył(a): 11 paź 2016, o 16:43

Płeć: Mężczyzna

Post 31 paź 2016, o 11:19

Re: Siemanko

siemanko jak juz pytam to w jednym temacie bede pisal pytanka aby nie szukac i wgl : P tak wiec chcialbym sie zapytac odnosnie mam problem z odpaleniem gry wlaczam moda wciskam uruchom genesis ale pojawia sie tylko ta czarna konsola i nic wiecej sie nie dzieje ... co zrobic ?
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 31 paź 2016, o 12:23

Re: Siemanko

No ok ale co się stało, bo to tak jakbyś coś robił w kompie w sensie instalował Diablo 2 znowu albo zmieniał kompa, coś wypłynęło na to?

Pierwsze co przychodzi do głowy to zaznaczyć małą kratkę przy przycisku do włączania Moda w konfiguratorze.

Jeśli to nie pomaga to może system jest Win 10 to wtedy potrzebna zgodność ze starszym systemem przy odpalaniu.

Jeśli dalej nic to więcej info potrzeba.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

<<

evilday667

Początkujący
Początkujący

Posty: 13

Dołączył(a): 11 paź 2016, o 16:43

Płeć: Mężczyzna

Post 31 paź 2016, o 12:45

Re: Siemanko

windows 7 ale niewiem czy czasem problemu niestwarza to ze gralem dosc dlugo ostatnio na normie ;] i czesto przelaczalem i troszke chyba sie pomieszalo bo w normalnym diablo mam muze z genesisa :) a genesis sie nie urochamia przy modzie OFF dziala normal ale przy genesis ON mod nie dziala ani zwykle
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 31 paź 2016, o 14:36

Re: Siemanko

To możliwe że coś się w plikach namieszało. Lepiej od nowa sobie wrzuć. Lub wyłącz moda i wrzuć go na nowo do folderu zastępując pliki i włącz. Może tak też zadziałać.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

<<

evilday667

Początkujący
Początkujący

Posty: 13

Dołączył(a): 11 paź 2016, o 16:43

Płeć: Mężczyzna

Post 12 lis 2016, o 15:08

Re: Siemanko

Hejo takie pytanie w tym temacie juz :) niebylby ktos chetny pograc razem ? moze nawet i odpoczatq ; )?
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 297

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 12 lis 2016, o 18:11

Re: Siemanko

Czemu nie sprawdzisz na Hamachi? Są sieci i ktoś tam siedzi. Pojawił się właśnie nawet jakiś nowy gracz i dołączył, on będzie od nowa grał i chętnie by z kimś zaczął też.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

Następna strona

Powrót do Pomoc!

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron