FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Obsrane c0000005

<<

Miodq

Newbie
Newbie

Posty: 2

Dołączył(a): 16 kwi 2018, o 12:56

Płeć: Mężczyzna

Post 16 kwi 2018, o 13:20

Obsrane c0000005

https://scr.hu/DqBgXl

Tak jak na screenie. Już udało mi się włączyć, zrobić postać, chcę zagrać postacią i sru, nie ma. Taki sam błąd mam w modzie genesis i alchemic. W normalnym niezmodowanym D2 sobie radzę, dodaje -w i gitara. Tutaj jest mod i już nie ogarniam, może jakiś plik bat by mi się przydał?

win 10
x64
testowane na diablo + lod 1.12 i 1.13c
testowane D2VidTst na grafice 2d i 3d
testowane z expres i bez
testowane pełne okno i okienko
zgodność ze starszymi systemami (xp sp 3 i win7)
odpalane jako administrator
reset komputera zrobiony
cały folder z d2 w wyjątkach dla antywirusa

No nie mam już pomysłów co mogę zrobić, żeby zagrać z modem.
<<

BishoYo

Avatar użytkownika

Administrator
Administrator

Posty: 295

Dołączył(a): 9 sty 2015, o 15:19

Lokalizacja: Trzebież

Płeć: Mężczyzna

Post 16 kwi 2018, o 17:05

Re: Obsrane c0000005

Jest to komunikat o błędzie dlatego przyczyn może być sporo i mogą to być różne błędy, chociaż ten sam komunikat.

W folderze z grą zapisuje się log przy ładowaniu gry jak się już wybierze postać. Jest to plik tekstowy z nazwą w stylu "D216042018" czyli z datą dnia w którym się odpala. Tam może zapisywać się konkretny błąd. Sprawdź i wklej tutaj jak się coś znajdzie lub od razu całość.
Motto:
Spoiler:

Grupa

Alchemic

<<

Miodq

Newbie
Newbie

Posty: 2

Dołączył(a): 16 kwi 2018, o 12:56

Płeć: Mężczyzna

Post 16 kwi 2018, o 20:23

Re: Obsrane c0000005

Ogarnięte. Informacja dla potomnych:

jak autor moda mówi, żeby nie instalować na C:, to nie myślcie tak jak ja "a co on mi tu *cenzura* za kocopoły". Zamiast tego należy stosować się do wszystkich wskazówek :P

Powrót do Pomoc!

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron